Vélemények

Kérem írja meg véleményét a termékünkről illetve szolgáltatásunkról.

Vásárlóink véleményei

Nem gondoltam, hogy tényleg működik de már az is megérte ha csak kipróbálom.
Szerencsére bejött.
Köszönöm a diszkrét szállítást.

Tisztelt Forgalmazó!
Budapesten a Semmelweis Egyetem sebészetére volt beutalóm, indokolt kivizsgálásra. Az orvosi vizsgálatot követően megálapitotta a doktor Úr, hogy aranyér műtétre lessz szükségem, és felvettek a várólistára.
Mindössze 5 hónap. Akkor ajánlotta az orvos az Aranyerhelp segédezközt, hogy műtétig próbáljam ki lehet hogy nálam is segíteni fog. Rendeltem Önöktől egy terméket, biztosan emlékeznek telefonon egyeztettünk pár hónapja.
Megkaptam, a dobozba volt a leírás hogyan kell használni: Azóta csak ajánlani tudom, nekem minden bajom megszűnt a műtétig még volna hátra 3 hónap, de úgy érzem arra már nem lessz szükségem. Ígértem, hogy megírom a véleményem ezért írtam Önöknek.

Ajánlom a terméket azoknak akik még nem ismerik.

Tisztelt Úrak
Mozdonyvezető vagyok a vasútnál, ezen a munkahelyen dolgozom 27 éve.
Évek óta szenvedek az aranyér betegségtől. Már korábban volt egy eltávolító műtétem is, de sajnos kiújult ezért kerestem valami más megoldást a gyógyuláshoz, mikor rátaláltam a termékre.
2 hónapig vártam hátha megszűnik a panaszom magától. Karácsony előtt viszont rendeltem egy aranyér ülőkét. Igaz hogy csak 3. hete van meg, de enyi idő elég volt ahoz, hogy őszintén tudjam ajánlani másoknak is. Köszönettel

Tisztelt Forgalmazó/ Gyártó!

Több éve szenvedek aranyeres és a 3. gyermekem megszületése óta laza záróizom miatti panaszokkal. (ez leginkább csak megfázásnál okoz problémát) Nem régen használom az ülőkét, viszont azóta az aranyeres panaszaim elmúltak és a másik problémám is mérséklődött. Továbbra is nagy bizalommal alkalmazom és bízom benne, hogy az enyhe inkontinencia problémám is gyors úton a múlté lesz. Őszintén ajánlom másoknak is!

Tisztelt Forgalmazó!

Èvek óta aranyèr problèmákkal küzdöttem. Számtalan krèmet ès más erre a cèlra ajánlott ,illetve reklámozott dolgot kipróbáltam. Sajnos mindhiába,aranyeres panaszaim nem szűntek meg. Aztán rátaláltam az Önök oldalára ès
megrendeltem az ülőkèt. Már az első pár alkalom után èszrevettem a javulást. Aranyeres panaszaim elmúltak! Bátran ajánlom a termèket mindenkinek aki ilyen problèmával küzd. Vègre egy termèk ami tènyleg használ !!

Ui:köszönöm a diszkrèt kiszállìtást!

Anyutól kaptam kölcsön az aranyerhelp intim deszkát, a hatását azonnal éreztem ahogy elkezdtem használni, azóta teljesen megszűntek a panaszaim.

A cég munkatársaival egyeztettem a megrendelés előtt kértem, hogy ha nem segítene a termék élnék a visszavásárlás jogával. Nekem csúnya, és fájdalmas volt a mindennapokban együtt élni a panaszaimmal orvoshoz nem igazán akartam fordulni. Most így utólag igazán köszönöm, segített a termékük megszabadultam az aranyértől. igazán tudom ajánlani másoknak is.

Új hozzászólás

Plain text

  • A HTML jelölők használata nem megengedett.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.